Villa Marin (apartmaji Marin) družine Grljušić, se nahaja v Zavali na otoku Hvar, natančneje 1,8 km od Zavale proti Gromin Dolcu po makadamski cesti, ki je v dobrem stanju.

Hiša je od morja oddaljena 30 m, pristop do hiše pa je mogoč z avtomobilom, pred katero je velik parkirni prostor. V bližini ni drugih hiš.

V pritličju se nahaja velik apartma, v prvem nadstropju sta dva apartmaja, v zgornjem nadstropju pa se nahaja velik podstrešni apartma. Vsi apartmaji imajo velike terase s pogledom na morje.

Apartmaji so na voljo skozi celo leto, z možnostjo gretja na električne oljne radiatorje in klimatsko napravo.

Čudovita plaža „Gornji piski“ je oddaljena od hiše cca. 150 m, možno pa je tudi kopanje na plaži pod hišo ter na dveh zgrajenih pomolih.

Lokacija hiše je idealna za sprehode, vožnjo s kolesom in surfanje.

Za ljubitelje žara se neposredno poleg hiše nahaja pokrit žar, kjer je vedno na voljo dovolj drv za pripravo pravega žara.

Najbližja trgovina je v Zavali, oddaljena približno 2 km od ville Marin. V Zavali obratuje nekaj restavracij, lokal in dve pizzeriji. V Jelsi in Starem Gradu je več supermarketov za večje nakupe.
 

Klimatska naprava Parking
TV Sat / Smart Privez za čoln
Internet Žar
Velika terasa Hladilnik
Pralni stroj Pomivalni stroj

 
     

 

 

       
Plaža Gnjila Plaža Žutica Obala Parking

Zanimivosti

Med otokom Ščedro in Zavalo je bila 47 let pr.n.št. odločilna bitka za Jadransko morje v kateri je Cezarjeva flota porazila Pompejevo.

Najstarejše javno gledališče v Evropi je hvarsko gledališče zgrajeno leta 1612.

Slika zadnje večerje Mattea Pontonia se nahaja v Frančiškanskem samosatanu na Hvaru.

Stari Grad (Pharos) so ustanovili jonski Grki z otoka Pharos 385. let pr.n.št. in je ened on najbolj ohranjenih katasterskih razdelitev parcel (hor) iz te dobe na celem svetu.